Overnachten op het evenement terrein

“”” Op de camping””” tijdens de paarden3daagse.

Super gezellig, en er komen steeds meer campinggasten bij merken we elk jaar.
Om te voorkomen dat alles te dicht op elkaar gepropt wordt en niemand elkaar in de weg zit is besloten om de camping dit jaar op t naast gelegen terrein te plannen.
Er zal een eigen dixie worden voorzien, en uiteraard zorgen we weer voor water voor de paarden.
Dit zorgt voor ons voor iets meer kosten en daarom zijn we genoodzaakt om vanaf dit jaar een kleine bijdrage te vragen van € 10,- per nacht per paard. ( of je dan alleen of met t hele gezin op de camping staat dat maakt niet uit. )
Om t een beetje overzichtelijk te houden vragen we jullie dan ook om vooraf door te geven dat je gebruik wilt maken van een campingplekje. ( je dient zelf prikpaaltjes en stroom mee te nemen om een weitje van 10 x 10 meter af te zetten, evenals hooi en brokken. )

Let wel : op last van de gemeente en de eigenaar van het terrein mag er geen open vuur worden gemaakt, geen kampvuur, geen BBQ.

 

Opgeven voor de camping via de mail of aangeven op het inschrijfformulier: carolapoot21@gmail.com32468280_1915819048463399_3171004200364539904_o

De inschrijving is gesloten!

Ga hier naar het inschrijfformulier.

Bezoek ons op Facebook!

Wist je dat we ook te volgen zijn op Facebook?

Je vind onze Facebookpagina hier:
Huijbergse paarden3daagse Facebook

Wij hebben ook een eigen groep op facebook waarvoor iedereen die dat leuk vindt zich kan aanmelden! Zo kan je chatten met de andere deelnemers, foto’s delen, etc!

Huijbergse paarden3daagse Groep

Sluit je aan op Facebook en blijf zo als eerste op de hoogte van alles rondom de paarden3daagse!