Inschrijfformulier

Inschrijving is gesloten m.i.v. 22-09-19!

Inschrijven via de website gesloten, inschrijven kan alleen nog op het startveld zelf op 27, 28 of 29 September.

Huijbergse Paarden 3-Daagse: van 27 t/m 28 september.

Tot en met 21 september kunt u via de website via het online inschrijfformulier inschrijven. Vanaf 22 september gaat dit niet meer omdat we die weer druk zijn met het opbouwen, en de betalingen lastig nagekeken kunnen worden.

U kunt wel nog gewoon meerijden uiteraard!! Maar komt u de dag dat u wilt meerijden aub gewoon naar het terrein, dan schrijven we u ter plaatse in en krijgt u een deelnamenummer.

Na inschrijving ontvangt u automatisch een bevestiging dat uw inschrijving is aangekomen.

Vanaf half augustus zullen wij de deelname facturen gaan versturen, tussen het moment van inschrijven en ontvangst van de factuur kan dus enkele maanden tijd verstrekken.

Het is mogelijk u in te schrijven voor 1, of meerdere dagen onder de man en of met de kar.

Omdat we graag willen weten met hoeveel deelnemers we welke dag rekening moeten houden, hoeveel onder de man en hoeveel met de kar, zouden we u willen vragen dit in het inschrijfformulier aan te geven.

De kosten voor deelname zijn :

  • 1 dag meerijden per combinatie : € 12,50
  • 2 dagen meerijden per combinatie : € 25,00
  • 3 dagen meerijden per combinatie € 37,50

Overnachten op het terrein 2019 : helaas vol! Overnachting op het veld van de driedaagse komt op 10,- per paard, wanneer u wilt blijven overnachten zorgt u zelf voor een tent, caravan en afzetpaaltjes om een weitje af te zetten. Overnachtingen moet u ook aangeven op het inschrijfformulier! voor 2019 niet meer mogelijk om op te geven voor overnachten op het terrein, terrein is vol!!

De opbrengst van de Huijbergse Paarden 3-Daagse schenken wij aan Stichting manegepaardenpensioenfonds, een stichting die uitgewerkte oude manegepaarden nog een fijne oude dag geeft op de wei.

Hieronder is het inschrijfformulier te vinden voor de Huijbergse paarden3daagse. Wij vragen jullie vriendelijk om alle gegevens naar waarheid in te vullen. Foutieve of onvolledige inschrijvingen worden niet behandeld.

Beste Deelnemers :

Wij van organisatie Huijbergse Paarden 3-Daagse maken in de loop van het evenement foto’s en video opnames van onze deelnemers. Die gebruiken we dan voor onze facebookpagina, flyers en ander promotiemateriaal, de website en sfeerreportages.

Door in te schrijven en deel te nemen aan ons evenement, geeft u stilzwijgend toestemming om niet-geposeerde, spontane foto’s en sfeerbeelden te maken en te publiceren.

Voor gerichte foto’s hebben we volgens de privacy wet uw expliciete toestemming nodig, het gaat om groepsfoto’s , close ups van de deelnemers, en individuele foto’s.

Indien u mogelijk fotomateriaal zou willen verwijderd zien, gelieve dan een mail te sturen naar info@huijbergspaarden3daagse.nl

Volgens Art. 10 en 12 van de privacywet heeft u immers recht op toegang, verbetering en verzet, wanneer het gaat om uw persoonsgegevens. Dat geldt overigens ook voor niet-gerichte beelden.

Alvast bedankt voor uw medewerking!!

privacy_statement_04-04-2018-huijbergsepaarden3daagse

 

 

 

0 reacties op “Inschrijfformulier
2 Pings/Trackbacks voor "Inschrijfformulier"
  1. […] kan 1,2 of 3 dagen meerijden met dit geweldige evenement. Inschrijvingen zijn nog steeds welkom via het inschrijfformulier op de website van de Huijbergsepaarden3daagse en inschrijven is mogelijk tot het maximale aantal deelnemers is […]

  2. […] kan 1,2 of 3 dagen meerijden met dit geweldige evenement. Inschrijvingen zijn nog steeds welkom via het inschrijfformulier op de website van de Huijbergsepaarden3daagse en inschrijven is mogelijk tot het maximale aantal deelnemers is […]

De inschrijving is geopend vanaf 1 mei!

Ga hier naar het inschrijfformulier.

Intocht zondagmiddag

Op zondagmiddag wordt er een Feestelijke Intocht gepland. Wil je meedoen, geef dit dan aan op het inschrijfformulier.

Hoe meer Paarden- & Mensenzielen, hoe meer Vreugde, doe jullie ook mee?

Nieuw: Bezoek ons op Instagram

Gaaf, we zijn ook te vinden op Instagram.

Sluit je aan op Instagram en blijf zoals eerste op de hoogte van alles rondom de paarden3daagse!

Instagram paarden3daagse

Bezoek ons op Facebook!

Wist je dat we ook te volgen zijn op Facebook?

Je vind onze Facebookpagina hier:
Huijbergse paarden3daagse Facebook

Wij hebben ook een eigen groep op facebook waarvoor iedereen die dat leuk vindt zich kan aanmelden! Zo kan je chatten met de andere deelnemers, foto’s delen, etc!

Huijbergse paarden3daagse Groep

Sluit je aan op Facebook en blijf zo als eerste op de hoogte van alles rondom de paarden3daagse!