Inschrijfformulier

Na inschrijving ontvangt u automatisch een bevestiging dat uw inschrijving is aangekomen.

Vanaf half Augustus zullen wij de deelname facturen gaan versturen, tussen het moment van inschrijven en ontvangst van de factuur kan dus enkele maanden tijd verstrekken.

Het is mogelijk u in te schrijven voor 1, of meerdere dagen onder de man en of met de kar.

Omdat we graag willen weten met hoeveel deelnemers we welke dag rekening moeten houden, hoeveel onder de man en hoeveel met de kar,  zouden we u willen vragen dit in het inschrijfformulier aan te geven.

De kosten voor deelname zijn :

1 dag meerijden per combinatie : € 12,50

2 dagen meerijden per combinatie : € 25,00

3 dagen meerijden per combinatie € 37,50

Overnachting op het veld van de driedaagse komt op 10,- per paard, wanneer u wilt blijven overnachten zorgt u zelf voor een tent, caravan en afzetpaaltjes om een weitje af te zetten. Overnachtingen moet u ook aangeven op het inschrijf formulier!

De opbrengst van de Huijbergse paarden3daagse schenken wij aan Stichting manegepaardenpensioenfonds, een stichting die uitgewerkte oude manegepaarden nog een fijne oude dag geeft op de wei.

Hieronder is het inschrijfformulier te vinden voor de Huijbergse paarden3daagse. Wij vragen jullie vriendelijk om alle gegevens naar waarheid in te vullen. Foutieve of onvolledige inschrijvingen worden niet behandeld.

 

Beste Deelnemers :

Wij van organisatie Huijbergsepaarden3daagse maken in de loop van het evenement foto’s en video opnames van onze deelnemers. Die gebruiken we dan voor onze facebookpagina, flyers en ander promotiemateriaal, de website en sfeerreportages.

Door in te schrijven en deel te nemen aan ons evenement, geeft u stilzwijgend toestemming om niet-geposeerde, spontane foto’s en sfeerbeelden te maken en te publiceren.

Voor gerichte foto’s hebben we volgens de privacy wet uw expliciete toestemming nodig, het gaat om groepsfoto’s , close ups van de deelnemers, en individuele foto’s.

Indien u mogelijk fotomateriaal zou willen verwijderd zien, gelieve dan een mail te sturen naar info@huijbergspaarden3daagse.nl  

Volgens Art. 10 en 12 van de privacywet heeft u immers recht op toegang, verbetering en verzet, wanneer het gaat om uw persoonsgegevens. Dat geldt overigens ook voor niet-gerichte beelden.

Alvast bedankt voor uw medewerking!!

privacy_statement_04-04-2018-huijbergsepaarden3daagse

 


 

Gegevens ruiter

Naam ruiter (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Deelname

Ik neem deel aan de Huijbergse paarden3daagse als:

 Met de kar Onder de man

Ik rij de route mee op:

 Vrijdag (alleen mogelijk onder de man) Zaterdag (onder de man) Zaterdag (met de kar) Zondag (onder de man) Zondag (met de kar)

Ik wil graag kamperen op het evenement terrein

 Ja Nee

Aantal dagen kamperen

 1 2 3

Bevestiging

Ik ben op de hoogte van het deelnamereglement, en ben akkoord met de gestelde voorwaarden:

0 reacties op “Inschrijfformulier
3 Pings/Trackbacks voor "Inschrijfformulier"
  1. […] kan 1,2 of 3 dagen meerijden met dit geweldige evenement. Inschrijvingen zijn nog steeds welkom via het inschrijfformulier op de website van de Huijbergsepaarden3daagse en inschrijven is mogelijk tot het maximale aantal deelnemers is […]

  2. […] kan 1,2 of 3 dagen meerijden met dit geweldige evenement. Inschrijvingen zijn nog steeds welkom via het inschrijfformulier op de website van de Huijbergsepaarden3daagse en inschrijven is mogelijk tot het maximale aantal deelnemers is […]

  3. […] doel, te weten stichting manegepaardenpensioenfonds. Inschrijvingen zijn nog steeds welkom via het inschrijfformulier op de website van de Huijbergsepaarden3daagse en inschrijven is mogelijk tot het maximale aantal deelnemers is […]

De inschrijving is geopend!

Ga hier naar het inschrijfformulier.

Bezoek ons op Facebook!

Wist je dat we ook te volgen zijn op Facebook?

Je vind onze Facebookpagina hier:
Huijbergse paarden3daagse Facebook

Wij hebben ook een eigen groep op facebook waarvoor iedereen die dat leuk vindt zich kan aanmelden! Zo kan je chatten met de andere deelnemers, foto’s delen, etc!

Huijbergse paarden3daagse Groep

Sluit je aan op Facebook en blijf zo als eerste op de hoogte van alles rondom de paarden3daagse!